Indonesische Kooklessen

Met Indonesische kooklessen leert u Indonesisch koken. Verras uw vrienden of familie met dit lekkere eten…. Maak kennis met de veelvoud van de Indonesische keuken en leer de authentieke kruiden kennen.

Bekijk meer


vind een bbq

Indo flames!

Graag stel ik mij even aan u voor, mijn naam is Ellis Walgers Mallien. Ik ben geboren in Soerabaja en ben van Indische afkomst. Graag wil ik de echte Indonesische keuken promoten. Want ik heb natuurlijk een enorme passie voor de Indonesische gerechten. De reden om Indonesische kooklessen aan te bieden is om mensen die van Indonesisch eten houden, maar ook die nog niet bekend zijn met de Indonesische keuken hiermee kennis te laten maken. Zo mag iedereen na het volgen van mijn kooklessen in staat zijn een ware Indonesische rijsttafel te maken.

Image

Mijn moeder Lien Mallien Mandai was een ware keukenprinses. Als jong meisje keek ik altijd ademloos toe hoe kunstig zij de vele Indonesische gerechten bereidde. De liefde, passie en vanzelfsprekendheid waarmee zij kookte maakte diepe indruk op mij.

De kookkunst van mijn moeder, haar pure ambachtelijkheid is voor mij tot op de dag van vandaag een bron van inspiratie gebleven en heb daarvoor erg veel bewondering. U begrijpt dat wij in onze familie altijd ongelooflijk gesmuld hebben van haar kookkunsten. En bovendien wil ik mijn passie en gedrevenheid voor de Indonesische keuken graag overbrengen en delen met anderen .

Selamat datang!
Welkom!

Ellis Walgers Mallien

Ontdek onze BBQ service!

Geniet van het ultieme gemak en de heerlijke smaken van een barbecue bij jou thuis, verzorgd door ons ervaren team. Bij Indo Flames bieden we een unieke BBQ aan huis service aan die al je zorgen wegneemt en je gasten zal betoveren.

Wat kun je verwachten


Aanmelden voor de kooklessen
Image
Image
Image
Sfeerimpressie

INDOFLAMES :

ImageImage
ImageImage

Vandaag bbq

Klaar om een gezellig BBQ-evenement te organiseren? Ontdek onze culinaire reis van smaken en sfeer. Van eenvoudige grillen tot een onvergetelijke ervaring, wij zorgen voor je. Met een keuze tussen onze heerlijke €45 p.p. basis BBQ vanaf 10 personen, of de onvergetelijke culinaire BBQ voor €55 p.p. We streven naar kwaliteit en herinneringen die blijven. Vraag nu je offerte aan en maak van jouw event een onvergetelijke smaakervaring! (Exclusief btw en voorrij kosten.)
Bekijk meer